KALDIRIM VE DÜKKAN ÖNÜ İŞGALCİLERİNE KİM DUR DİYECEK
Defalarca yazdık defalarca şikayet ettik fakat görevliler ısrarla görmemezlikten gelmeye devam ediyorlar.
530 defa okunmuş - 10 Ekim 2024 - Perşembe 12:04

HB54/İBRAHİM GÜNAY

 

Defalarca yazdık defalarca şikayet ettik fakat görevliler ısrarla görmemezlikten gelmeye  devam ediyorlar.

Şehrimizin neredeyse tamamının kaldırım ve kaldırım kenarları işgal altında.
Aylardır devam eden bu işgaliyeye hiç bir kurum veya kuruluş ses çıkartmıyor.

 

Zaman zaman vatandaşlar ile dükkan sakinleri arasında bıçaklı silahlı kavgalar çıkmasına rağmen hiç bir devlet yetkilisinin bu duruma el atmaması ayrıca bir sorun oluşturuyor.
 

Geçtiğimiz akşam lüzum gereği Serdivan'da bulunan Sakarya eğitim ve araştırma hastanesinin ek binasına gitmek durumunda kaldım (eski ALTINOVA hastanesi)
Biran evvel hastamı hastane aciline götürmek için acele ederken hastanenin önünde araç park edecek yer olmadığı için dakikalarca aracı park edecek yer aradım.

 

Buna rağmen hemen hastanenin karşısında bulunan adınıda  hastane acilinden alan bir kafe ile yanında bulunan diğer dükkanlar hastane önünde bulunan çokça geniş bir alanı kaldırım ve yolu duba ve tabelalarla   babalarının malı gibi zapt etmişler.
 

Yanımda hastam olduğu için gereksiz diyaloglarla zaman harcamamak adına hastanenin çok ilerisinde bir yer bularak aracımı park etmek zorunda kaldım.
Aylardır her şekilde haber yapmamıza rağmen hiç bir yetkilinin bu konuya el atmaması insanın ayrıca canını sıkmaya devam ediyor.

 

Şimdide hiç bir şey olmayacağını bile bile bu haberi yaptığıma inanıyorum.Burada hiç kimseyi suçlamıyorum görevliler görevlerini yapmadığı sürece bu esnaflar bu duruma ısrarla devam edecekler ve daha bir çok kavgada bir çok canlar yanacak.
Vatandaşları bu duruma sokmaya hiç bir kurum ve kuruluşun hakkı yoktur.

 

Burada  esnaf kardeşlerime seslenmek istiyorum ( Dükkanlarınızın önü ve kaldırımlar size ait değildir. Lütfen başkalarınında kullanması gereken bu yerleri zapt etmeyin.
Herkesin hakkı olan bu yerleri babanızın öz malı gibi kapatmayın.Burada yüzlerce kul hakkı vardır derken  yetkilileride göreve davet ediyorum.)

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...